Veckans bild

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I ett av Paris skyltfönster fann jag denna gula docka sitta glänsande likt en kanariefågel i en bur. Det gula står i stark kontrast till omgivningens färglöshet. Färgernas kontrast på dockan får här inte verka och då framhävs inget mer än något annat, den gula kappan blir ett med dockan och får ingen möjlighet att ensam komma till sin rätt. Men skyltningen drar omedelbart uppmärksamheten till sig, vilket vi får misstänka, är syftet.

/Emma-Kara

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s